Kérdése van? Hívjon minket! +36303005156

A webáruházban található árak csak az itt leadott megrendelés esetén érvényesek, a bolti árak eltérőek lehetnek!

 

20000 ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás az alábbi településeken:

Békásmegyer,Budakalász,Budapest IV. kerület,Dunakeszi,Fót,Leányfalu,

Pomáz,Szentendre,Tahi,Üröm.

Brit Konzervek

A közel 30 éves tapasztalattal rendelkező Brit márkanév összefonódott a házi kedvenceink minőségi és egészséges táplálásával. A Brit nedves tápok, konzervek és kutyaszalámik között minden életkorú és habitusú kutya megtalálhatja a neki való finom falatot. Akkor sem kell lemondanod a konzervekről, ha kutyusod emésztőrendszere érzékeny, vagy pedig ételintoleranciában, esetleg ételallergiában szenved.

17termék
 

A Brit kutyaeledel termékcsalád a száraztápokon kívül nedvestápokat, konzerveket és kutyaszalámit is tartalmaz, hogy még könnyebb legyen megtalálni kutyád kedvencét. A különböző eljárással készült eledelek tudatos keverése abban is segít, hogy kutyád ne egyhangú étrenden legyen, és biztosan minden számára nélkülözhetetlen tápanyaghoz hozzájusson.

A nedvestápok és konzervek óriási előnye, hogy magasabb a víztartalmuk, ami hozzájárul a kutya megfelelő hidratáltságához, és segít megelőzni a különböző húgyúti problémák kialakulását. Bár mind a száraz kutyatáp, mind a konzervek fehérjetartalma magas, a konzervekben kevesebb lehet a szénhidrát. Ez akkor fontos szempont, ha kutyád túlsúlyos, esetleg valamilyen ételallergiában szenved. És persze ne feledkezzünk meg azokról a finnyás egyedekről sem, akiknek a száraztáp nem kielégítő opció, és jobban szeretik a szaftos, látványban a húsra sokkal jobban hasonlító falatokat.

A Brit nedves kutyaeledelek közül a Mono Protein termékcsaládot azoknak a kutyusoknak fejlesztették ki, akiknek érzékeny az emésztőrendszere. Mindössze egyetlen fehérjeforrást tartalmaznak a könnyebb emészthetőség és az allergiás reakciók kizárása miatt. Mindegyik konzerv teljesértékű eledel, minőségi hús és némely típusoknál hipoallergén összetevők hozzáadásával. A nedvestápok gluténmentesek, szójamentesek és GMO-mentesek.

A Brit Meat Paté termékcsalád különlegessége abban rejlik, hogy a fehérjeforrások között megtalálhatók a belsőségek (máj, szív, tüdő) is. A különböző ízesítésben készült konzervek mindegyikét halolajjal gazdagították, hogy kedvenced szervezete is elegendő Omega-3 zsírsavhoz juthasson. A Brit Meat Paté termékek mindegyike gluténmentes, szójamentes és GMO-mentes.

A Brit Premium by Nature termékcsaládot bármely kutya fogyaszthatja a kölyöktől a seniorig, a kanapét előnyben részesítőtől az örökösen pörgő egyedig.

A Brit Premium Meat Sausage kutyaszalámik teljes értékű, magas hústartalmú prémium szalámik, hogy könnyebb legyen kedvenced lekenyerezni. Akár az aznapi vacsoráról van szó, akár a szalámiból lenyesett jutalomfalatokról, kutyád biztosan sokkal szívesebben hajtja végre a feladatokat, ha tudja, hogy a végén ez várja.