Részletek
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FEHÉRJE - KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FRISS HÚSBÓL!
A Natural&Delicous gyártása fehérje forrásként csirke,- bárány,- vaddisznó,- halhús és tojás felhasználásán alapul.
Az általunk felhasznált húsféleségek nem tartalmaznak antibiotikumokat, hormonokat, és tartósító szereket. Frissen vágott, vágóhídi melléktermékektől mentes alapanyagokat használunk.
A vaddisznóhús, vörös hús eredetű fehérje forrás, Toszkána és Umbira vadállományából származik.
A csirkehús Olaszországban nevelt egész csirkéből, jól ismert, ellenőrzött csirkefarmokról származik.
A hal értékes forrása az esszenciális omega-3 zsírsavaknak, DHA-nak és EPA-nak. Észak-Európa tengereiben halászott halakból származik, alacsony klorid tartalmú, igen gazdag fehérjékben, esszenciális aminosavakban.
A bárányhús, kiváló minőségű vörös hús, Új-Zélandról, szabad tartású gazdaságokból származik.
A tojás, friss, fagyasztás,- és tartósítószer kezelés mentes.
ÁLLATI ZSÍROK
A zsírok alapvető elemei, vegyületei a húsevők természetes étrendjének. Könnyen felszívódnak, mert állati eredetűek, nem pedig növényi származékok.
Tudományos kutatásokkal igazolják, hogy az állati eredetű zsírok gyorsabban szívódnak fel és épülnek be a ragadozók szervezetében. Különösen halolaj felhasználásával lehet garantálni az esszenciális zsírsavak megfelelő szintű bevitelét, mindemellett kiváló ízletességet is ad a termékeknek.
A Natural & Delicious termékcsaládban állati eredetű, csirkezsírból és hal olajból származó zsírsavak találhatók, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak EPA-t, DHA-t és omega-3 zsírsavakat.
VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FRISS GYÜMÖLCSÖKBŐL ÉS ZÖLDSÉGEKBŐL
A Natural & Delicious mindkét termékcsaládjának termékei – a gabonamentes és az alacsony gabonatartalmú termékek egyaránt - megfelelő mennyiségben és arányban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek gondosan kiválogatott gyümölcsökből és zöldségekből: gránátalmából, almából, narancsból, fekete ribizliből, áfonyából, spenótból és a sárgarépából származnak.
Az alma és a gránátalma egészséges rostforrások, amelyek segítik az emésztést. Ezek a gyümölcsök növényi tápanyagokban és természetes antioxidánsokban gazdagok. Ezek az antioxidánsok megkötik az emésztés során és más bontási folyamatokban képződő szabadgyököket. A ribizli és az áfonya szintén nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat és természetes antioxidánsokat, amelyek lassítják az öregedést és segítenek megelőzni a szívbetegségeket.
A spenót amellett, hogy gazdag vitaminokban, nagy mennyiségben tartalmaz vasat és egyéb ásványi anyagokat, tisztító és vérszegénység kialakulását gátló hatású.
A narancs kiváló forrása a C-vitaminnak és ásványi sóknak, amelyek elősegítik a megfelelő vizelet-kiválasztást, és tisztító hatásúak is egyben.
A sárgarépa A-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz nagy mennyiségben.