Részletek
Az Acana Classic Red száraztáp teljes értékű, gabonamentes eledel.
Természetes prémium eledel felnőtt kutyáknak 50% hússal, abból 1/3 friss hús, búzamentes; legelőkről származó báránnyal, Angus marhával és Yorkshire sertéssel, kizárólag kiváló, helyi összetevőkkel.
Az Acana Classic Red száraztáp tulajdonságai
Az Acana Classic Red receptúrája a WHOLEPREY™-elvre épül, a felnőtt kutya táplálkozási szükségleteinek figyelembe vételével.
A kanadai száraztáp a kutya vadon élő őseinek zsákmány-sémájára támaszkodik, s legelőkről származó bárányt, Angus marhát és Yorkshire sertést tartalmaz a legkiválóbb minőségben, melyek 50% részaránnyal szerepelnek az eledelben.
Ennek egyharmad része friss hús.
Emellett az Acana Classic Red száraztáp mellőzi a magas glikémiás indexű búzát, helyette szénhidrátforrásként zabot használ, amely alacsony glikémiás indexszel bír és ezáltal kedvez a stabil vércukorszintnek.
Az 50%-nyi gyümölcs, zöldség és növényi kivonat biztosít kutyája számára minden olyan alapvető ásványi anyagot, vitamint és ballasztanyagot, melyekre annak a teljes, kerek tápanyagprofil jegyében szüksége van.
Hogyan készül az Acana Classic Red száraztáp?
Az összetevők minősége rendkívüli jelentőséggel bír. Az Acana saját konyhájában kizárólag a legjobb, helyi, emberi fogyasztásra jóváhagyott termékeket dolgozzák fel a kutyatápokhoz.
A nyersanyagot naponta frissen szállítják a gazdálkodóktól, farmerektől és halászoktól. A legelőkről való bárány, az angus marha és a yorkshire sertés a környék prérifarmjairól származik, s frissen dolgozzák fel azokat.
Emellett az úgyszintén helyben termett mezei gyümölcsök is a tápanyagok széles spektrumát kínálják.
Így azután nincs arra szükség, hogy az eledelt szintetikus adalékokkal gazdagítsák.
Az Acana Classic Red száraztáp teljes mértékben csúcsminőségű termék igényes kutyáknak, melynek minden darabkájában Kanada gazdag tartalmú, érintetlen természete rejtőzik.
Az Acana Classic Red kutyatáp jellemzői nagy vonalakban
Prémium-eledel bármely fajtájú felnőtt kutyáknak 100% természetes receptúra
a felnőtt kutyák optimális testfelépítésének szolgálatában.
Csúcsminőségű nyersanyagok: valamennyi összetevő helyi gazdaságokból vagy kanadai szabad halászatból származik, s emberi fogyasztásra is alkalmas, naponta frissen kerül az előállítás színhelyére.
Az Acana Classic Red száraztáp a Wholeprey-koncepció alapján készül, melynek lényege, hogy:
a száraztáp összetétele a kutyák táplálkozási szükségleteihez igazodik,
hasonlatos a vadon élő ősei által elejtett zsákmányhoz.
50% hús - abból 1/3 friss hús: a magas részarány értékes fehérjékkel látja el a szervezetet
50% zöldség, gyümölcs és gyógynövények: életfontosságú vitaminokat tartalmazó, helyi összetevők sokfélesége a tápanyagokkal való optimális ellátásért, szabályozó hatást gyakorolva az emésztésre
30% alacsony glikémiás indexű szénhidrát: búza, burgonya, tápióka és magvak mellőzésével, helyettük a környéken termelt zabbal, lencsével és borsóval, melyek alacsony glikémiás indexszel bírnak, s kedveznek a vércukorszint stabilitásának.
Az Acana Classic Red száraztáp állati fehérjeforrásokban gazdag, a kanadai préri farmokról származó:
báránnyal,
angus marhával és
yorkshire sertéssel
a legkiválóbb minőségben, a környék farmjairól.
Az Acana Classic Red száraztáp összetevői között találhatunk ,ég
Helyi fűféléket: a Brit-Kolumbiában növő füvekből származó, értékes növényi kivonatok kedvező irányba tudják befolyásolni az anyagcserét.
Az Acana Classic Red száraztáp nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat:
Az Acana száraztáp összetevőinek kiváló minősége természetes módon biztosítja a szükséges tápanyagokat, s feleslegessé teszi az eledel adalékokkal történő gazdagítását.
Az Acana Classic Red száraztáp egyetlen kiegészítő tápanyaga a cink, ami a lepényhalból származó telítetlen zsírsavakkal együtt támogatja a bőr és a szőrzet egészségét.
Az Acana Classic Red száraztáp gyátásával kapcsolatos egyéb információk
Díjazott gyártási eljárás: kizárólag a cég saját konyhájában készül az eledel, outsourcing nélkül, high-tech eljárással, friss összetevők feldolgozásával, amely megóvja a természetes tápanyagokat.
Páratlan íz: az Acana konyhájában mélyhűtött, friss máj a legjobb elfogadási arányról gondoskodik.
Hosszú távon fenntartható cégfilozófia: kooperáció a helyi farmerekkel és halászokkal, a természettel összhangban való tevékenység, mely biztonsághoz, megbízható minőséghez és Kanadából származó frissességhez vezet.